Huisartsenspoedpost Zeeland

Levensbedreigende situatie? Bel altijd 112

Laden

Laden

Levensbedreigende situatie? Bel altijd 112

Passantenzorg

Huisartsenzorg voor passanten is voor iedereen die een huisarts nodig heeft en niet ingeschreven is bij een huisartsenpraktijk in het gebied waar de zorg nodig is. Dit zijn bijvoorbeeld  toeristen en arbeidsmigranten.

In de Zeeuwse regio’s Walcheren, de Bevelanden en Schouwen-Duiveland wordt deze zorg als volgt geregeld:

  • Bel bij levensbedreigende situaties 112
  • Tijdens kantooruren (van 8:00 – 17:00 uur) zijn de reguliere huisartsenpraktijken verantwoordelijk voor de zorg. Hieronder kunt u vinden bij welke huisartsenpraktijk(en) u terecht kunt, afhankelijk van uw verblijfplaats. Op de website van betreffende huisartsenpraktijk vindt u instructies hoe contact gelegd kan worden.
  • Medicoo-app
    Het is goed om te weten dat een aantal huisartsen in de regio gebruik maakt van de Medicoo app (https://medicoo.nl/). Dit ziet u direct als u de praktijk hieronder vindt. In deze gevallen gaat het eerste contact via de app, waar u via een chat geholpen wordt door een professioneel team dat u zo efficiënt mogelijk doorverwijst naar de juiste zorg of hulp.

Is er met spoed zorg nodig tijdens avond-, nacht-, en/of weekenduren? Kijk dan eerst op www.huisartsenspoedpostzeeland.nl voor de exacte procedure.

Vind mijn dichtstbijzijnde praktijk


Resultaten