Huisartsenspoedpost Zeeland

Levensbedreigende situatie? Bel altijd 112

Laden

Laden

Levensbedreigende situatie? Bel altijd 112

Belgisch

Welkom bij de Huisartsenspoedpost Zeeland!

Welkom op de website van de huisartsenspoedpost, onderdeel van De huisartsenconnectie.
Als u ’s avonds, ’s nachts, in het weekend of op een feestdag dringend een huisarts nodig heeft, belt u het telefoonnummer van de huisartsenspoedpost bij u in de buurt. Zonder afspraak binnenlopen is niet mogelijk.

Acute zorg

De huisartsenspoedpost is er alleen voor spoedeisende huisartsenzorg tijdens avond, nacht, weekend en feestdagen, die niet kan wachten tot het eerstvolgende spreekuur van uw eigen huisarts.

Openingstijden

De huisartsenpost is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 17.00 tot 8.00 uur. Op zaterdag en zondag en op officiële feestdagen is de huisartsenpost 24 uur per dag geopend. U wordt verzocht altijd eerst telefonisch contact op te nemen voor het maken van een afspraak.

Heeft u een ambulance nodig? Bel 112.

Lijn bezet

Belt u op een moment dat alle lijnen bezet zijn? Dan wordt u in de wachtrij geplaatst. Blijft u in dat geval rustig wachten, de triagist zal u zo spoedig mogelijk te woord staan.

Spoedlijn

Heeft u zeer dringend hulp nodig? Toetst u dan een 1 en u wordt direct doorgeschakeld naar de spoedlijn.

Zeeland Veilig

Indien zich een crisis voordoet waarbij ook andere zorgorganisaties en de Veiligheidsregio Zeeland betrokken zijn, vindt u de meest recente informatie terug via Zeeland_Veilig